Un numar de 13 curse interne si trei externe ale Tarom, programate sa decoleze si sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, au intarzieri de 4-5 ore din cauza conditiilor meteo nefavorabile, respectiv a vizibilitatii reduse generate de ceata, scrie Mediafax.

Astfel, cursele interne care trebuiau sa aterizeze, luni, in Bucuresti sunt cele din Oradea (2), Sibiu, Baia Mare, Targu Mures, Suceava, Iasi, Timisoara si Satu Mare. Aceste zboruri au intarzieri de pana la cinci ore.

Alte patru curse interne, de la Bucuresti la Cluj (2), Sibiu si Iasi, au intarzieri de pana la patru ore din cauza vizibilitatii reduse.

Totodata, trei curse externe, de la Bucuresti la Sofia, Belgrad si Bari, au intarzieri de pana la patru ore.

"Pentru celelalte curse Tarom programate sa opereze astazi nu s-au anuntat intarzieri. Cursele externe opereaza in regim normal, nu au intarzieri anuntate cu exceptia zborurilor dinspre Bucuresti catre Sofia, Belgrad, Bari. Din cauza conditiilor meteo actuale mai multe curse Tarom pot inregistra intarzieri", se arata intr-un comunicat al companiei.

Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu alte zboruri din cauza intarzierilor vor fi distribuiti pe alte zboruri pana la destinatia finala si vor primi asistenta pe aeroporturi.

Tarom isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania, cu afaceri de 191,4 milioane de euro in 2009, opereaza zboruri catre 49 de destinatii, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Pentru 2010, Tarom estimeaza peste doua milioane de pasageri transportati si un grad de ocupare de peste 60%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Reduceri la TAROM. Care sunt destinatiile vizate