Carpatair reduce pretul biletelor catre 6 destinatii de shopping din Germania si Italia, cu ocazia deschiderii sezonului reducerilor de iarna.
Compania introduce programul Discount Shopping prin care ofera bilete de avion de la 98 euro fara taxe (dus-intors).

Promotia este valabila pentru biletele achizitionate pana pe 15 februarie, pentru calatoriile efectuate pana pe 15 martie, catre Germania: München si Stuttgart, precum si Italia: Roma, Milano, Florenta si Ancona.

“Pasagerii pot face cumparaturi in marile centre comerciale din orase, dar si in cele de tip outlet, renumite pentru reducerile de pana la 70%", a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari Carpatair.

La achizitia biletelor promotionale, pasagerii primesc gratuit 10kg in plus la bagaj fata de limita normala de 20kg, pentru a le permite transportul cumparaturilor realizate.

Incepand din anul 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.

Infiintata in 1999, Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri