Traficul aerian s-a desfasurat marti in conditii de vizibilitate redusa pe cele doua aeroporturi care deservesc Capitala, Henri Coanda si Aurel Vlaicu, companiile fiind nevoite sa anuleze opt curse interne si trei externe.

"Au fost anulate 3 curse internationale (Sibiu-Munchen, Chisinau si Varsovia) si 8 zboruri interne (catre si dinspre Iasi si Timisoara, dinspre Suceava si Baia Mare, catre Cluj). Avand in vedere ceata densa care persista in zona Aeroportului Henri Coanda, la ora 15:30, doua zboruri inregistreaza intarzieri la aterizare, unul international (Sofia-Otopeni) si altul intern (Timisoara-Otopeni)", informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

De asemenea, din cauza conditiilor meteo de la Roma, o cursa ce trebuia sa soseasca din acea directie pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicu a fost anulata.

Aeroportul Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul Baneasa – Aurel Vlaicu sunt dotate cu echipamente ce permit operarea in conditii de vizibilitate redusa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Oradea: Coalitia PSD-UDMR, acuzata ca vrea falimentarea aeroportului