Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, lanseaza cu ocazia Carnavalului de la Venetia 2011 un pachet turistic, asigurand transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hotel de 4 stele in Venetia.

Pachetul turistic costa 298 euro plus taxe si este special conceput pentru Carnavalul de la Venetia, care are loc intre 26 februarie - 8 martie.

„Februarie este luna Carnavalurilor in Europa, o perioada in care tot mai multi romani aleg sa viziteze orasele renumite pentru astfel de festivitati. Carnavalul de la Venetia este in mod cert cel mai cautat in acest sezon", a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte de marketing si vanzari al Carpatair.

Pachetul turistic poate fi achizitionat accesand un formular online pe site-ul Carpatair. Prin intermediul acestuia, clientii pot selecta si activitatile aditionale la care doresc sa participe in timpul Carnavalului.

‘’La achizitia pachetului turistic clientii pot selecta si rezerva in avans evenimentele la care doresc sa participe. Mai exact, pot rezerva bilete la cine dansante specifice carnavalului sau pot rezerva in avans excursii cu gondole", a mai spus Ardelean.

Pachetul turistic pentru Carnavalul de la Venetia poate fi achizionat incepand din data de 24 ianuarie si este valabil pe intreaga perioada de desfasurare a Carnavalului (in limita locurilor de cazare disponibile), pentru toate zborurile Carpatair cu destinatia Venetia.

Incepand din anul 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.

Infiintata in 1999, Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Halloween: 6 orase europene "inspaimantator" de atractive