Asigurarea unei linii aeriene directe Bucuresti-Zagreb si diversificarea marfurilor care fac obiectul schimburilor comerciale dintre Romania si Croatia au fost unele dintre subiectele de discutie intre sefii de guvern roman si croat, potrivit unor declaratii sustinute de cei doi premieri, informeaza Mediafax.
Premierul Emil Boc a aratat, la finalul intalnirii cu omologul sau croat, Jadranka Kosor, ca este necesara asigurarea unei linii aeriene directe Bucuresti-Zagreb, exemplificand prin faptul ca prim-mninistrul Croatiei a parcurs distanta dintre cele doua tari, cu ajutorul unei curse directe, in o ora si sapte minute.

"O astfel de linie aeriana directa va impulsiona mai mult schimburile comerciale si activitatile turistice reciproce", a spus Boc.

Seful Guvernului roman a afirmat totodata ca se impune diversificarea grupelor de produse care fac obiectul relatiilor comerciale dintre Romania si Croatia.

Operatorul de transport aerian Tarom a anuntat, in urma cu doi ani, ca va opera, incepand cu 2009, sase curse externe noi, inclusiv intre Bucuresti si Zagreb.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri