Air France vine cu un serviciu de stiri in timpul zborurilor

Compania aeriana Air France difuzeaza un nou serviciu la bordul curselor lung curier, un buletin de stiri saptamanal televizat, produs de Euronews.

Buletinul de stiri, produs in exclusivitate pentru Air France, cuprinde un montaj de 40 de minute a principalelor stiri din saptamana anterioara difuzarii.

Disponibil in limbile franceza si engleza ca parte a programului de divertisment difuzat la bordul aeronavelor, buletinul contine stiri din domeniul economic, cultural sau sport, din perspectiva internationala. Noul serviciu va inlocui diferitele programe de actualitati disponibile in prezent.

„Pe masura ce asteptarile clientilor se schimba, iar stirile zilnice sunt citite pe internet sau pe telefonul mobil, acest program Euronews ofera o relatare in profunzime a principalelor evenimente, fiind complementar buletinului de stiri zilnice”, a afirmat Christian Herzog, SVP Marketing, Air France-KLM.

Air France ofera la bordul curselor sale de lunga durata serviciul de divertisment VOD (video on demand), ce cumuleaza peste 500 de ore de programe, incluzand 85 de filme – unele traduse in noua limbi - 30 de ore de programe TV (stiri, documentare etc.) precum si o selectie de 200 de CD-uri muzicale, videoclipuri si 23 de programe radio. Sunt disponibile 17 jocuri interactive, precum programul tutorial de limbi straine Berlitz si programul personal de relaxare RelaxLine.

Canalul de stiri internationale Euronews a fost infiintat in 1993 la Lyon, fiind disponibil in 155 de tari, in 10 limbi straine. Aproximativ 7,5 milioane de oameni urmaresc zilnic Euronews in intreaga Europa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri