Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au participat la inaugurarea unui parc de distractii in statiunea prahoveana Busteni, investitie care a costat peste 21 de milioane de lei, informeaza Mediafax.
Valoarea totala a investitiei este de 21.391.000 de lei, contributia MDRT fiind de 12.702.956 de lei.

Obiectivul de investitii "Fun Park - Busteni", care se intinde pe o suprafata de 15.000 de metri patrati, este derulat in cadrul Programului "Schi in Romania". Parcul de distractii are un panou de escalada, o partie de schi pentru incepatori, un tobogan, un "baby-schi", o instalatie pista sanie/tobogan, o instalatie de zapada artificiala si parcare auto.

Parcul de distractii este primul din Romania care este situat in zona montana si care are instalatii ce pot fi folosite atat iarna cat si vara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri