Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low fare – low cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, va lansa din 26 martie zboruri din Bucuresti spre Malaga (Spania).

Initial, ruta va fi operata o data pe saptamana, in fiecare duminica. Biletele sunt disponibile deja online.

Malaga este cea de-a treia destinatie sezoniera oferita de Wizz Air, dupa Alicante, ambele operate din Bucuresti si din Cluj Napoca si dupa Palma de Mallorca, disponibila din Cluj Napoca.

In prezent, reteaua de destinatii Wizz Air din Romania este compusa din 42 de rute permanente si o destinatie sezoniera.

Pentru 2011 compania a anuntat deja noi rute: Bucuresti – Bari, Bucuresti – Alicante, Bucuresti – Eindhoven si Cluj – Larnaca.

Din si spre Romania, Wizz Air a transportat 2,1 milioane de pasageri in 2010, cu 33% mai mult decat in anul precedent.

Wizz Air are 300 de angajati in Romania, in timp ce forta de munca indirect atrasa din industria serviciilor si a infrastructurii se ridica la 2.100 de persoane.

Wizz Air opereaza o flota de 34 de aeronave Airbus A320 de la 12 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia.

Compania a anuntat deschiderea a doua noi baze in Belgrad, Serbia si Vilnius, Litunia ce vor deveni operationale in aprilie 2011.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Zbor intarziat sau anulat? Pasi pentru obtinerea despagubirilor
Setari Cookie-uri