Paul Marasoiu, proprietarul companiei de consultanta hoteliera Peacock Hotels, a devenit directorul Directiei Generale Turisice din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, dupa ce a castigat concursul organizat de institutie in luna februarie, scrie Mediafax.

Functia de director al Directiei Generale Turistice a fost infiintata in toamna anului trecut, la scurt timp dupa comasarea Ministerului Turismului cu Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Paul Marasoiu are 49 de ani si a ocupat pana luni functiile de director regional al lantului hotelier Golden Tulip si de presedinte al Asociatiei Nationale a Organizatorilor Profesionisti de Conferinte si Expozitii din Romania (RCB).

"Incepand din toamna anului trecut, au fost trei sesiuni pentru ocuparea acestui post. La primele doua nu s-a calificat nimeni, iar la ultima au fost patru inscrisi, dintre care au participat trei. Principiul scoaterii la concurs a acestui post a fost solicitat de mediul profesional, pentru ca sectorul sa fie condus de oameni din domeniu", a declarat Paul Marasoiu.

El a adaugat ca au avut loc mai multe discutii in mediul profesional pentru participarea la acest concurs, iar cineva a trebuit sa se "sacrifice".

Marasoiu a mai spus ca a delegat colaboratorilor sai, incepand de luni, toate afacerile de care se ocupa.

"Printre planurile mele se numara acela de a pune mai multa rigoare in intregul proces, de a conlucra cu structurile profesionale si de a comunica mai fluent cu mediul de afaceri. Mi-am propus si sa pun in functiune o serie de proiecte care au trenat multa vreme", a afirmat noul director din cadrul MDRT.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si