Fostul director Crowne Plaza revine la sefia hotelului

Franz Rattenstetter, cel care a mai condus hotelul Crowne Plaza in intervalul 2001 - 2007, a revenit la sefia hotelului Crowne Plaza din Bucuresti, hotel care face parte din lantul Ana Hotels, detinut de omul de afaceri George Copos.

Rattenstetter are o vasta experienta in industria ospitalitatii. In plus, acesta a mai condus hotelul Crowne Plaza intre anii 2001 - 2007.

"Avand in vedere experienta sa internationala, cat si pe cea dobandita in pozitia de general manager al hotelului Crowne Plaza Bucuresti, Franz Rattenstetter este persoana cea mai potrivita pentru a readuce performantele economice ale hotelului la nivelul perioadelor in care s-au inregistrat cele mai bune realizari ale sale", se arata in comunicatul transmis de catre companie.

Dupa terminarea studiilor in domeniul economiei, Rattenstetter a urmat cursurile scolilor de management hotelier din Tegernsee, Germany, si Leysin, Elvetia. A lucrat apoi in hoteluri din Anglia, Italia, Germania si Elvetia, acumuland experienta in pozitii de front office, rooms division si management.

Inainte de a prelua conducerea hotelului Crowne Plaza Bucuresti, acesta a condus hotelul Mövenpick Resort Petra, in Iordania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri