Operatorul aerian low cost Wizz Air a deschis la Targu Mures cea de-a patra baza operationala din Romania si va adauga sapte noi rute celor deja operate spre Budapesta si Londra, a anuntat compania.

Astfel, incepand din 18 iunie vor fi operate cate trei zboruri pe saptamana catre Barcelona si Dorumund si doua zboruri catre Bergamo.

Din 19 iunie vor incepe si cate doua zboruri saptamanale spre Paris si Madrid, iar din 20 iunie Wizz Air va zbura de doua ori pe saptamana catre Roma si Bologna.

Wizz Air va creste si frecventa catre Londra de la 3 la 4 zboruri pe saptamana.

"La cinci ani dupa ce Wizz Air a lansat primul zbor din Romania, inauguram cea de-a patra baza operationala din tara. Aceasta extindere ne va consolida in continuare pozitia de lider pe segmentul low cost in Romania", a declarat József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air.

Tarifele pornesc de la 90 lei (22,49 euro) pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse. Biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei.

Wizz Air a transportat 9,8 millioane de passageri in ultimele 12 luni.

Compania opereaza de pe 12 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia. Cea de-a 13-a baza, din Belgrad Serbia si cea de-a 14-a din Vilnius, Lituania vor deveni operationale din primavara anului 2011.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si