Elefant.ro, cea mai mai mare librarie online din Romania, intra oficial pe segmentul vanzarii de cosmetice si al produselor de ingrijire personala.

Alaturi de o carte sau un Kindle, jucarii pentru copii sau pantofi ori genti, cumparatorii vor putea comanda de acum inainte de pe elefant.ro produse bio-cosmetice, cosmetice profesionale, dermato-cosmetice, produse de ingrijire personala, de protectie solara, de make-up si multe altele.

Printre noile branduri disponbile in categoria Cosmetice pe elefant.ro fac parte Mario Badescu, Ivatherm, Dove, Palmer’s, Skeyndor, Ava Laboratorium, Rampal Latour, Weleda, Olay, Biola, SoapMill, Sanosan, Philips, Braun.

Investitii de 1 milion de euro in Elefant.ro pana la finalul anului

Investitiile pana acum in Elefant.ro s-au ridicat la circa 3 milioane de euro, pana la finalul anului conducerea retailerului avand in plan sa mai aloce inca un milion de euro. Cei mai multi bani au fost investiti in dezvoltarea platformei si in promovare.

„Daca intri pe o noua nisa ti-ar trebui in jur de un milion de euro pentru a creste. Pe zona de electronice nu avem de gand sa ne lansam pentru ca e un segment cu marje de profit prea mici. Mergem pe zona de cosmetice, kids&family si home&deco pentru ca femeile reprezinta peste 70% dintre clientii nostri. Deocamdata, ne pozitionam ca un mall al familiei si, probabil, pe viitor, vom deveni un marketplace”, a afirmat Ion Sturza, fondator si presedinte al Fribourg Investments, fondul de investitii care detine site-ul elefant.ro, intr-un interviu acordat WALL-STREET.RO.

El a mai spus atunci ca Elefant.ro va incepe sa vanda cosmetice si produse pentru copii in urmatoarea perioada, in timp ce pe segmentul de produse de casa va intra pana la finalul anului.

Anul trecut vanzarile de carte au reprezentat circa 90% din cifra de afaceri a Elefant.ro de aproximativ 6,5 milioane de euro, restul veniturilor fiind generate de jucarii, haine, incaltaminte si accesorii.
In prezent, Elefant.ro comercializeaza 130.000 de produse.

Principalii concurenti ai elefant.ro sunt Libris.ro sau Librarie.net.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri