PayPoint plc, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati din lume, a inregistrat rezultate pozitive pentru anul financiar 2013-2014 pe plan local. Astfel, compania a inregistrat in decursul acestui an un volum de 39,1 de milioane tranzactii plati facturi, in crestere cu 53,5% comparativ cu anul precedent.

Rezultatele PayPoint au fost puternic sustinute de diversificarea portofoliului de servicii puse la dispozitie consumatorilor, de cresterea numarului de furnizori parteneri si, totodata, de optimizarea retelei magazinelor. In decursul anului financiar, compania a semnat contracte cu cincisprezece noi furnizori parteneri, iar prin reteaua punctelor de plata PayPoint se pot face in prezent plati pentru toti jucatorii mari de pe piata.

Concomitent cu procesul de consolidare a domeniilor in care deja opera, compania a intrat si pe segmente noi de afacere, oferind consumatorilor posibilitatea de a plati contravaloarea rovinietei prin terminalele multifunctionale PayPoint din toata tara. Reteaua PayPoint a atins 8.354 puncte de plata la nivel national la finalul anului financiar 2013-2014, in crestere cu 13,8% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

“Romania a realizat progrese semnificative, inregistrand o crestere puternica a volumului de tranzactii (...) Continuam sa extindem reteaua punctelor de plata PayPoint pentru a fi cat mai aproape de locurile in care consumatorii locuiesc sau lucreaza. Analizam posibilitatea introducerii unor noi servicii pentru retail, complementare serviciului de transfer international de bani, serviciu in crestere, disponibil in aproximativ 1.400 de locatii. Perspectivele pentru Romania continua sa fie favorabile, avand in vedere oportunitatea de crestere a volumelor de plati, dezvoltarea ofertei de servicii pentru retail si introducerea pe plan local a noilor mijloace diversificate de plata disponibile la nivelul Grupului”, a declarat Dominic Taylor, CEO al PayPoint plc.

La nivelul grupului PayPoint, rezultatele sunt de asemenea favorabile. PayPoint plc a raportat un volum record de 768 milioane tranzactii, in crestere cu 3,9% fata de volumul raportat in anul precedent. Valoarea totala a tranzactiilor a depasit nivelul de 14,7 miliarde lire sterline, in crestere cu 4,6%. La nivelul intregului grup, au fost anuntate venituri nete de 113,7 milioane lire sterline, in crestere cu 7,7 % fata de anul anterior si un profit inainte de impozitare de 46 milioane lire sterline, in crestere cu 11,5%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri