La 4 ani de la infiintare, elefant.ro, unul dintre marii retaileri online din Romania, lanseaza o noua categorie – Bebe&Copii – ce include produse de ingrijire pentru cei mici (absorbante, creme, lotiuni si altele), carucioare si landouri, scaune auto, mobilier si decoratiuni, dar si moda pentru cei mici. Din 2012, elefant.ro vinde jucarii.

“Clientii elefant.ro sunt preponderent femei, iar jumatate dintre acestea sunt mame. In fiecare zi intrebam doamnele care iubesc elefant.ro ce ar mai dori sa gaseasca in magazinul dedicat lor si de multe ori raspunsul a indicat produsele pentru copii. Iata de ce, la aniversarea de 4 ani a elefant.ro, le oferim drept rasplata pentru fidelitatea lor o gama de 3 ori mai mare de produse pentru cei mici”, a declarat Dan Vidrascu, CEO al elefant.ro.

Incepand cu luna mai, Elefant.ro a introdus o noua categorie de produse cosmetice, comercializand parfumuri de la branduri precum Chanel, Gucci, YSL, Versace, Davidoff sau Armani.

In cei 4 ani de existenta, elefant.ro a livrat peste 650.000 de colete, peste 3 milioane de carti, jucarii si accesorii vestimentare. In prezent, elefant.ro comercializeaza produse din categoriile carte tiparita, eBook, eReader, produse vestimentare, incaltaminte, accesorii, jucarii si produse pentru copii, cosmetice si produse de ingrijire, parfumuri. Printre cele mai vandute produse se numara cartile, jucariile, accesoriile si parfumurile.
elefant.ro a incheiat anul trecut cu afaceri de 6,5 milioane de euro.

Reduceri de vara la...
Citeste si: Reduceri de vara la eBook-uri: biblioteca mare, intr-un dispozitiv mic


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Rezultate mixte in eCommerce pe 2018: Cine au fost castigatorii?