Cristi Cozic, country manger al furnizorului de solutii software de business Entersoft Romania, subliniaza ca simte din ce in ce mai mult interes in zona de mobilitate si eCommerce, dar romanii inca nu fac diferenta intre o platforma specializata in comert online si un simplu site.

“Multi clienti inca invata care este diferenta intre o platforma de eCommerce bine pusa la punct, cu ERP sau CRM in spate, si un simplu site. Cu toate acestea, simtim din ce in ce mai mult interes in aceasta directie; eCommerce-ul devine un subiect din ce in ce mai fierbinte in Romania, desi suntem inca la inceput”, spune Cristi Cozic.

Declaratia a fost facuta cu ocazia extinderii numarului de parteneri ai companiei, de la cinci la sase, prin atragerea banatenilor de la Soft Net Consulting. Prin acest parteneriat, Entersoft isi asigura o prezenta regionala si in Banat, tintind anul acesta o crestere a cifrei de afaceri de la 630.000 de euro la circa 700.000 de euro.

“Circa 15% din afacerile noastre provin din relatia cu partenerii si dorim ca aceasta pondere sa creasca. Estimam ca in urma parteneriatului cu Soft Net vom atrage in urmatorul an zece proiecte noi – vrem astfel sa testam piata din vestul tarii pe care, pana acum, o adresam mai ales direct”.

Soft Net Consulting detine o cota de piata de circa 7,5% in Banat; ca urmare a parteneriatului cu Entersoft, compania cu capital privat infiintata in 1999 va putea adresa si companii de talie mare. “Daca totul merge bine, am putea chiar sa ne deschidem un nou punct de lucru, la Oradea”, spune, la randul sau, Dorin Andreica, managing partner la Soft Net Consulting.

Citeste si:
Cele mai tari reclame eCommerce de Craciun: Zalando, Amazon sau Asda
Cele mai tari reclame...

Entersoft are in prezent 14 angajati si nu urmareste sa mai angajeze in urmatoarea perioada. “Vrem din ce in ce mai mult sa atragem clienti prin intermediul partenerilor nostri, carora le oferim platformele proprietare dar si know-how-ul nostru”, mai spune Cozic.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
90% dintre romani ar cumpara mai mult daca ar putea alege ora livrarii