Incepand cu luna august 2014, Andrei Cracea va prelua conducerea executiva a Kelion Online Concept, compania care administreaza magazinele online marketonline.ro, mediadot.ro si azerty.ro.

"Cred ca in viitorii ani zona de comert online va fi vitala pentru orice tip de industrie. In acest moment sunt putine companii care inteleg cum functioneaza sistemele online si comportamentele clientilor. In urmatorul an, alaturi de intreaga echipa, urmarim cresterea accelerata a cifrei de afaceri si eficientizarea proceselor", a declarat Andrei Cracea, manager general al Kelion Online Concept.

Cu o experienta de peste 14 ani pe piata de ITC&C, in perioada 2000-2010 Andrei Cracea a fost actionar si director al Tora Computers, firma specializata in distributia de produse IT&C catre marile lanturi de retail. Din 2012 s-a alaturat echipei Kelion Online Concept, fiind implicat activ in managementul marketonline.ro, mediadot.ro si azerty.ro, alaturi de Catalin Mihailescu, administratorul si actionarul majoritar al companiei in perioada 2009 - 2014.

"Dublarea cifrei de afaceri in acesti ani, intr-un context economic dificil si in cadrul unei piete in care activeaza jucatori foarte puternici, a fost o adevarata provocare. Anul acesta vanzarile companiei vor depasi 11 mil euro", a declarat Catalin Mihailescu. In primul semestru al acestui an, compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 35% iar numarul clientilor a crescut cu 25%.

Dupa o experienta de 20 de ani in domeniul IT&C, Catalin Mihailescu va mai ramane implicat in companie la nivel strategic pentru o perioada de un an, urmand ca pe viitor sa se dedice unor noi proiecte care nu exclud zona online, dar care sunt legate in mod special de natura, timp liber si adrenalina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri