Tudor Manea, vicepresedinte eMag si al doilea angajat ca vechime din cadrul retailerului online, a vorbit in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 despre parcursul propriu in companie si despre evolutia acesteia pe parcursul unui deceniu de activitate.

Tudor Manea, absolvent al unui program de EMBA al Maastricht School of Management, lucreaza pentru eMag din 2005, iar cel care l-a surclasat in ceea ce priveste vechimea este un coleg din departamentul IT, care lucreaza in prezent pe segmentul Quality Assurance.

"Am avut un parcurs destul de interesant", marturiseste Tudor Manea. "La inceput, in companie erau 20 de oameni si era o companie profund antreprenoriala si faceam putin IT dimineata, help desk si software development pe la pranz si dupa-amiaza trebuia sa livram comenzile clientilor si mai faceam si putin curierat", a declarat el.

Vezi ce a spus Tudor Manea despre evolutia eMag in fragmentul VIDEO de mai sus.

Saptamana comertului electronic la WALL-STREET 360 este realizata in parteneriat cu FAN Courier, cel mai mare jucator din curieratul local. Urmareste analize VIDEO la 360° despre cele mai importante sectoare din economie. Dezbateri de business interactive: de luni pana vineri, pe WALL-STREET.RO.

Citeste si:
eMAG recruteaza: 20 de pozitii de internship platit in aceasta vara
eMAG recruteaza: 20 de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Tudor Manea, noul director general la eMAG Romania