FanCourier va deschide un hub in Brasov, compus din birouri si depozit, pentru care achizitia unui teren de 30.000 de metri patrati a fost finalizata, a anuntat Nadir Balasel, deputy director al companiei.

“Vom construi un hub foarte important pentru activitatea noastra din tara”, spune Nadir Balasel, la WALL-STREET 360.

Brasovul a fost ales pentru pozitia geografica, dar si pentru ca asigura legaturi bune cu restul zonelor din tara. “Lipsa autostrazilor isi pune amprenta. Ne folosim de infrastructura care exista si cautam solutii tocmai pentru a lega orice punct din Romania in 24 de ore ”, detaliaza Nadir Balasel. Asigurarea unei conexiuni intre zone presupune in primul rand o infrastructura buna, dar si o logistica buna in spatele afacerii, care uneori reprezinta o intreaga industrie. In cazul FanCourier, sunt peste 80 de trasee care fac legatura noaptea intre agentii, pentru ca in timpul zilei sa ajunga la destinatii.

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, consta intr-o serie de analize de business. Saptamana 29 septembrie - 3 octombrie a fost dedicata comertului electronic.

Citeste si
Interviuri Hackathon4Health: In spatele cortinelor viitorului sanatati