eMag.ro estimeaza ca va inregistra o crestere a afacerilor de peste 50%, mai mare decat cea anticipata in aprilie.

Retailerul eMAG.ro estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere a afacerilor de peste 50%, mai mare decat cea anticipata in aprilie, cand compania prognoza un avans al vanzarilor de 40%, la 260 milioane de euro, potrivit Mediafax.

"A fost un an foarte bun pentru eMag. Reusim sa generam o crestere a vanzarilor de peste 50% in Romania si sa lansam noi produse (...). Dupa rezultatele din trimestrul trei, ne uitam la mai mult", a declarat vicepresedintele si directorul executiv al retailerului, Violeta Luca, la ZF Digital' 14. In luna aprilie a acestui an, directorul general al eMAG.ro, Iulian Stanciu, a estimat ca vanzarile retailerului vor depasi 260 milioane de euro in 2014, in crestere cu mai mult de 40% fata de anul precedent, in urma investitiilor de anul trecut si al celor programate in acest an, in suma de 11,5 milioane de euro, din care o treime pentru dezvoltarea internationala.

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG este unul dintre cele mai mari magazine online de pe piata romaneasca. Retailerul este detinut de Dante International, al carei actionar principal este grupul Naspers.

Citeste si:
Vanzari record de Black Friday 2018: cat si ce au cumparat romanii
Vanzari record de Black...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Stanciu, eMAG: Tendinta preturilor va fi una de crestere