Dupa o serie de investitii in companii high-tech, GECAD Group lanseaza in Marea Britanie un nou proiect eCommerce: Doggy&Co, magazin online dedicat iubitorilor de caini.

Condus de catre o echipa de antreprenori pasionati de caini, Doggy & Co. se adreseaza unei piete cu peste 8 milioane de clienti, numarul posesorilor de caini din Marea Britanie. Compania are in Londra o echipa formata in prezent din 8 specialisti. GECAD Group este actionar majoritar in Doggy&Co.

Magazinul online ofera produse si servicii destinate posesorilor de caini si isi propune sa adreseze segmentul high-end al pietei britanice. In fiecare an, britanicii investesc peste 14 miliarde de lire sterline pentru intretinerea animalelor de companie, dintre care 7 miliarde de lire sterline doar pentru caini.

“eCommerce este un domeniu unde o multitudine de business-uri pot gasi oportunitati cu adevarat interesante. In Marea Britanie, in special, vorbim despre o piata online de multe miliarde de lire sterline. Orice business care aduce inovatie, care vine cu servicii bine gandite pentru anumite segmente de consumatori si mai mult, dispune de o echipa pasionata, are sansa de a schimba ceva in acea piata si de a se diferentia”, declara Radu Georgescu, founding partner al GECAD Group.

“Magazinul ofera accesorii exclusiviste, mancare organica si cele mai bune produse pentru animalul de companie preferat. In curand vom lansa si o serie de servicii dedicate, precum servicii fotografice, de dresaj, produse de asigurare si facilitati pentru cei care doresc sa plece in calatorii impreuna cu animalul favorit”, explica Paul Adrian, CEO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri