Condus de catre o echipa de antreprenori pasionati de caini, Doggy & Co. se adreseaza unei piete cu peste 8 milioane de clienti, numarul posesorilor de caini din Marea Britanie. Compania are in Londra o echipa formata in prezent din 8 specialisti. GECAD Group este actionar majoritar in Doggy&Co.

Magazinul online ofera produse si servicii destinate posesorilor de caini si isi propune sa adreseze segmentul high-end al pietei britanice. In fiecare an, britanicii investesc peste 14 miliarde de lire sterline pentru intretinerea animalelor de companie, dintre care 7 miliarde de lire sterline doar pentru caini.

“eCommerce este un domeniu unde o multitudine de business-uri pot gasi oportunitati cu adevarat interesante. In Marea Britanie, in special, vorbim despre o piata online de multe miliarde de lire sterline. Orice business care aduce inovatie, care vine cu servicii bine gandite pentru anumite segmente de consumatori si mai mult, dispune de o echipa pasionata, are sansa de a schimba ceva in acea piata si de a se diferentia”, declara Radu Georgescu, founding partner al GECAD Group.

“Magazinul ofera accesorii exclusiviste, mancare organica si cele mai bune produse pentru animalul de companie preferat. In curand vom lansa si o serie de servicii dedicate, precum servicii fotografice, de dresaj, produse de asigurare si facilitati pentru cei care doresc sa plece in calatorii impreuna cu animalul favorit”, explica Paul Adrian, CEO.