Aproape orice produse vor putea fi cumparate de Black Friday in 2014, si cele mai recente anunturi ale companiilor vin sa ateste acest lucru. FloriDeLux.ro, in raspuns la intrebarile wall-street.ro, au confirmat de asemenea prezenta in campania de Black Friday de anul acesta.

FloriDeLux.ro va oferi reduceri de Black Friday in data de 28 noiembrie incepand cu ora 00:01, la 25 de produse, care vor fi disponibile pentru comanda de pe homepage.” Reducerile la cele 25 de produse vor fi de 50%. De asemenea, vom avea o zona speciala dedicata plantelor de interior, unde reducerile vor fi de 30%”, a declarat pentru wall-street.ro Marius Dosinescu, CEO si fondator al FloriDeLux.

CIT Group va avea de asemenea reduceri de Black Friday, perioada fiind prelungita – 21-28 noiembrie. “Cele mai mari reduceri sunt aplicate la produsele premium din gama professional. Reducerile sunt foarte mari, in special la produsele premium. De exemplu, Imprimanta Multifunctionala Laser Monocrom A3/A4 HP 5035 MFP vine cu un pret de Black Friday de 2.369 de lei, fata de 12 520 lei”, au declarat oficialii companiei pentru wall-street.ro.

Discounturile merg pana la 70-80% la produsele refurbished profesionale. “Practic, pentru doar 20% din pretul initial al produsului, clientul primeste un produs brand refurbished, cu patru ani garantie si servicii de post vanzare. Toate produsele sunt pe stoc si vor putea fi livrate in cel mai scurt timp”, continua ei. Cele mai ieftine produse de Black Friday sunt calculatoare si laptopuri ce pot ajunge la un pret mai mic de 500 de lei in conditii de garantie si servicii similare cu cele oferite pentru produsele noi.

In data de 21 noiembrie Libris.ro va da startul campaniei Black Friday 2014 la carti. Peste 100.000 de titluri vor beneficia de preturi promotionale in campania Black Friday 2014. 25.000 de titluri in limba romana si 95.000 de titluri in limba engleza vor avea reduceri de pana la 90%. Cea mai atractiva grupa va fi, evident, cea cu reduceri cuprinse intre 50% - 90% pentru care Libris.ro a pregatit un stoc de 30.000 de carti.

Toate comenzile cu livrare in Romania vor fi expediate fara taxe de transport, Libris.ro fiind singura librarie online Romania unde transportul este gratuit permanent, indiferent de valoarea comenzii plasate. „Ne asteptam ca aceasta campanie sa aduca vanzari de peste 2 milione de lei, dublu fata de cifrele realizate in Black Friday 2013. De asemenea, asiguram clientii ca vor primi comenzile plasate in campania Black Friday in maxim 7 zile”, a declarat Laura Teposu, director dezvoltare. Reducerile campaniei Black Friday 2014 vor fi afisate pe Libris.ro in data de 21 noiembrie ora 0:00 si vor fi valabile pentru toate comenzile plasate pana la orele 23:59:59.

Ce companii cunosti care mai participa la Black Friday? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri