Mai sunt doar patru zile pana la Vinerea Neagra si numarul magazinelor care vor participa la sarbatoarea reducerilor continua sa creasca – Carrefour, Rock Star Construct sau Elefant.ro detaliaza ofertele.

Carrefour Romania a anuntat 12 zile de Black Friday, in perioada 19-30 noiembrie. Clientii pot achizitiona televizoare LED incepand cu 400 lei, laptopuri de la 670 lei, masini de spalat cu 500 lei, electrocasnice mici si altele in cadrul Carrefour, atat punctele de vanzare fizice cat si online pe Carrefour-Online.ro. Livrarea va fi gratuita pentru produsele voluminoase, in limita a 30 de km.

Pentru prima oara in istoria sa, Rock Star Construct, unul din cei mai importanti importatori si distribuitori de piatra naturala pentru amenajari de interior si de exterior din Romania, intra in campania Black Friday! Pe 21 si 22 noiembrie, preturile la 30 de produse din oferta Rock Star Construct sunt reduse cu pana la 50%, oferta continuand si pe 28 si 29 noiembrie.

Magazinul Elefant.ro detaliaza de asemenea oferta de anul acesta – de Black Friday, compania are reduceri intre 40% si 80% la peste 200.000 de produse, la absolut toate categoriile de pe site, de la genti si parfumuri, la produse de decoratiuni interioare, vestimentatie, produse de ingrijire atat pentru copii, cat si pentru femei si barbati, telefoane, laptopuri, tablete, jucarii si carti.

“Toate produsele vor fi livrate din stocurile aflate in noul depozit de peste 3.000 mp al Elefant.ro, in maximum o saptamana de la comanda, chiar si in cazul in care volumul de cereri va depasi asteptarile”, spune Dan Vidrascu, CEO al elefant.ro.

In 2013, de Black Friday, pe elefant.ro au fost vandute peste 100.000 de produse la reducere.

Gabriel Dulcu, fondator al Vip Net, firma ce a fuzionat in 2009 cu Prime Telecom, a construit separat de business-ul Prime Telecom un nou business ce furnizeaza echipamente si solutii de voce – GDC Telecom. Magazinul online este Digital-City.ro, aplicand “reduceri substantiale” in perioada 21-30 noiembrie.

Wall-Street.ro va va tine la curent cu companiile care ofera reduceri de Black Friday.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri