eMag, cel mai mare retailer online din Romania, lanseaza de Black Friday la vanzare tichete pentru toate tipurile de carburanti Rompetrol (benzina, motorina, gaz petrolier lichefiat), cu o reducere de 10% fata de pretul la pompa.

„Daca anul trecut am spart gheata in comertul online romanesc si am lansat in premiera la vanzare autoturisme, in acest an vom demonstra, prin parteneriatul cu Rompetrol, ca inclusiv carburantii au potential sa devina una dintre categoriile vedeta in comertul online, si sa se regaseasca printre produsele pe care clientii le pot pune in cos, alaturi de electronice, produse de ingrijire personala, articole sportive sau carti si jucarii”, declara Iulian Stanciu, director general eMag.

Tichetele de benzina au o valoare de 200 de lei, iar eMAG va avea, numai in oferta speciala de Black Friday, 5.000 de tichete. Astfel, fiecare client poate cumpara cel mult un tichet pe care il adauga in cos, ca si in cazul oricarui alt produs, iar cu tichetele in format fizic vor putea alimenta cu benzina, motorina sau GPL in toate statiile Rompetrol din tara.

In oferta de Black Friday din acest an, eMAG va include 73 de autoturisme marcile BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Land Rover, Mercedes Benz, Opel, Suzuki, in valoare totala de 10 milioane de lei si cu o reducere de pana la 30% fata de pretul de lista. Clientii eMAG pot cumpara Ford Focus Trend 1.0 EcoBoost 125 cai putere la 13.999 euro, redus cu peste 5.300 de euro de la pretul de baza, Fiat 500 1.2 Pop la 8.999 euro, redus cu 30%. In zona premium, oferta va include Jeep Grand Cherokee 3.0 Mjet 250 cai putere AT9 4x4 Overland la 45.755 euro, redus cu 20.000 euro. Cea mai mare reducere aplicata modelelor de autoturisme din oferta eMAG este de 20.000 de euro fata de pretul de lista.

Black Friday evoMAG

De asemenea, retailerul online evoMAG include in portofoliul de reduceri pentru Black Friday, organizat in perioada 21-23 noiembrie, autoturisme marca Volkswagen si Audi, cu reduceri care ajung pana la 25%.

In 2013, eMag a lansat de Black Friday la vanzare, in premiera pentru comertul online din Romania, 63 de autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de 1 milion de euro. „Succesul inregistrat anul trecut pe acest segment ne-a determinat sa revenim si in acest an cu o oferta imbatabila si sa avem o categorie auto completa, de la autoturisme si carburanti, la accesorii auto, jante, anvelope sau roviniete”, spune Iulian Stanciu.

Black Friday eMAG

In ziua celor mai mari si mai multe reduceri din an, eMAG va oferi reduceri in valoare de 75 de milioane de lei. Reduceri de pana la 75% vor fi aplicate la 450.000 de produse incluse in cea mai diversificata gama din istoria retailerului online: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice si climatizare, produse de ingrijire personala si cosmetice, carti, jucarii, produse pentru casa si gradina, auto, articole sportive

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri