Retailerul frantuzesc de echipamente sportive Decathlon, parte a Oxylane, a inceput sa livreze online, concurand astfel cu Intersport dar si alte magazine mai mici de sport. Transportul este gratuit pentru produse de peste 300 de lei, conform site-ului companiei.

Pentru comenzile cu un pret de sub 300 de lei, transportul este 20 de lei. Serviciul a fost lansat recent si plata se face, in prezent, exclusiv in numerar la primirea produselor, conform companiei. In prezent se pot achizitiona online circa 15.000 articole.

Desi inca exista lacune in sistemul de comenzi si piedici (inutile, precum obligativitatea crearii unui cont pentru a putea cumpara - n.r.) in procesul de comandare, aceasta intrarea reprezinta un (nou) semnal pentru toti jucatorii din industria sportului, inclusiv Intersport dar si eMag.ro – segmentul se aglomereaza. Intersport, companie care a intrat anul trecut pe segmentul livrarilor online, permite livrare gratuita la 250 de lei, cu 50 de lei mai putin decat concurentul direct. Desi Intersport a intrat de mai mult timp pe segmentul livrarilor online, plata se realizeaza tot cash la livrare. Hervis, un alt jucator major, inca nu a intrat pe segmentul livrarilor online.

Decathlon este o companie franceza, prezenta in peste 15 tari cu peste 400 de magazine, fiind cel mai mare retailer european de articole sportive. Brandul apartine familiei Mulliez, care detine, de asemenea, hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi si cele de bricolaj Leroy Merlin. Pe piata locala, Decathlon are 13 unitati.

Ce parere aveti de sistemul de livrare online al Decathlon? wall-street.ro va incurajeaza sa comentati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri