Pe langa magazinul online din Romania, alte state in care va incepe sa vanda online sunt Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Portugalia, Slovacia si Elvetia. H&M a anuntat aceasta miscare la finalul saptamanii trecute. Totodata, retailerul va lansa si H&M Beauty (machiaje si produse de ingrijire corporala) in circa 900 de magazine H&M, din toamna acestui an.

„Simtim ca investitiile noastre in online incep sa aduca beneficii palpabile”, a declarat Karl-Johan Persson, CEO al H&M. Anul acesta vom deschide magazine online in patru mari piete – Franta, Italia, Spania si China. Tot in acest an, vom mai deschide magazine online si in Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia si Elvetia”.

H&M si-a crescut vanzarile cu 14%, pana la 18,9 miliarde de euro, in timp ce profitul a crescut cu 18%, pana la 2,14 miliarde de euro. Retailerul a deschis 379 de magazine in 2014, astfel incat acum are 3.511 magazine in 55 de tari, inclusiv in Romania. In tara, H&M se apropie de 40 de magazine fizice. Vezi aici ce magazine online de fashion au intrat deja in zona de livrari online.

Afla cele mai noi tendinte in eCommerce, vorbeste cu nume mari din industrie si imbunatateste-ti business-ul la cea mai mare conferinta regionala dedicata comertului online, ecomTEAM 2015. Inscrie-te acum si beneficiaza de reduceri substantiale la conferinte si workshop-uri!