Cristian Pena, Zitec, azi la WALL-STREET 360: extensii si instrumente necesare in eCommerce

Cristian Pena, chief software engineer & partner la Zitec, are o experienta de opt ani in optimizarea proceselor de business prin dezvoltarea de aplicatii web complexe. El va fi invitat la WALL-STREET 360 cu incepere de la ora 14:00, discutand despre arhitectura unei platforme eCommerce de succes.

Ce platforma sa alegi pentru a-ti construi magazinul online? Ce extensii trebuie neaparat sa iei in calcul si cum este bine sa angajezi oameni de IT vor fi cateva dintre subiectele pe care le vom dezbate in cadrul emisiunii WALL-STREET 360, in cadrul saptamanii eCommerce.

Reprezentanti ai Zitec vor fi prezenti la ecomTEAM 2015, 1-2 aprilie, la Brasov, putand sa discutati fata in fata cu ei si sa incheiati potentiale parteneriate.

EcomTEAM este un eveniment dedicat industriei eCommerce realizat de publicatia de business wall-street.ro si fondat de reteaua de afiliere 2Parale.ro. Cu ocazia saptamanii magazinelor online la WSTV.ro va oferim o reducere speciala la ecomTEAM de 20%, folosind pana vineri codul ecomspecial20tv.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .
Setari Cookie-uri