Noile categorii de produse, cele care cuprind mai ales solutii electronice si electrocasnice, au crescut valoarea comenzii medii de pe site-ul Elefant.ro cu 20%, astfel ca in prezent valoarea comenzii se ridica la circa 30 de euro.

"Exista o crestere evidenta a comenzii medii. Acest lucru vine in principal si din diversificarea produselor si a categoriilor de produse. O data cu lansarea cateogoriei de electronice si electrocasnice aceasta a ajns sa depaseasca 30 de euro, in crestere cu 20% fata de anul trecut", a declarat Dan Vidrascu, CEO-ul Elefant.ro, invitat la emisiunea WALL-STREET 360.

Cartile si jucariile raman insa categoriile traditionale, cu cea mai importanta pondere in veniturile de pe site. "Ponderea cartilor si jucariilor va scadea o data cu diversificarea portofoliului, acestea fiind produse ieftine. Din punctul de vedere al volumelor, acestea vor ramane insa in top, la fel si cand ne raportam la marje. Electronicele si electrocasnicele au totusi marje mici. Categoria cu cel mai mare potential este cea de home&deco, o categorie cu margini ceva mai ridicate", a mai subliniat Dan Vidrascu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri