Spring, start-up vechi de 8 luni in care co-fondator este si romanul Octavian Costache (ex Google), a primit recent o investitie de 25 de milioane de dolari, devenind astfel unul dintre cele mai mari mall-uri mobile.

Alaturi de fondatorii David Tisch, fratele sau Alan, Ara Katz, se numara si romanul Octavian Costache. Spring are in prezent 750 de brand-uri pe platforma mobila. Intre investitori se numara fondul de investitii al lui Tisch, BoxGroup, precum si Yuri Milner, Groupe Arnault, Google Ventures si Thrive Capital. Compania a atras, per total, peste 30 de milioane de dolari, scrie presa internationala.

Browsing-ul in aplicatie este similar cu Pinterest sau Instagram, cu fotografii lifestyle mai degraba decat „de produs”. Pe Spring, fiecare produs poate fi insa cumparat printr-o singura atingere, informatiile de pe cardul de credit fiind stocate si salvate de la inceput.

Tisch nu a oferit informatii privind numarul de comenzi generat de aplicatie, dar a spus ca numarul de clienti ce se intorc sa achizitioneze cu de 2,5 ori mai mare decat nivelul industriei.

Sursa foto.

BizTool.ro si JURIDICE.ro...
Citeste si: BizTool.ro si JURIDICE.ro incurajeaza mediul antreprenorial romanesc


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Autonom preia proiectul Upgrader dedicat antreprenorilor romani