In urma unui parteneriat incheiat recent, Paravion.ro va aduce pe Okazii.ro pachete turistice speciale care pot fi achizitionate prin licitatii bilunare, la preturi incepand de la 1 leu. In acest fel, site-ul de comert electronic Okazii.ro isi diversifica ofertele, punand la dispozitia utilizatorilor noi posibilitati pentru achizitionarea unor servicii la preturi foarte avantajoase.

Ofertele Paravion.ro vor fi scoase la licitatie prin intermediul site-ului Okazii.ro, pretul acestora urmand sa fie stabilit de utilizatori. Prima licitatie de acest fel se desfasoara in perioada 27-29 aprilie 2015, Okazii.ro promovand o excursie pentru doua persoane in insula Zakynthos din Grecia. Este vorba despre un pachet turistic care cuprinde: bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopti de cazare la hotel Anagenessis Village (3 stele), in apartament, cu mic-dejun inclus. Cine doreste sa participe la aceasta licitatie o poate face plasand o oferta de pret prin intermediul unui cont de utilizator Okazii.ro.

Incheierea parteneriatului cu Paravion.ro face parte din strategia Okazii.ro de a oferi produse diversificate si accesibile utilizatorilor, avand in vedere si interesul crescut pentru achizitionarea online a serviciilor turistice. Pentru ca perioada concediilor se apropie, cei care nu si-au facut inca rezervari au posibilitatea de a achizitiona pe Okazii.ro un pachet de servicii foarte avantajos.

Licitatiile reprezinta un sistem prin care Okazii.ro le ofera utilizatorilor sansa de a cumpara anumite produse la preturi foarte bune. Cumparatorii pot licita timp de trei zile, iar la final va fi declarat castigator cel care a oferit cel mai mare pret. Cei care doresc sa participe la prima licitatie Paravion pot accesa urmatorul link al paginii Paravion de pe Okazii.

In prezent, Paravion nu are niciun calificativ pe Okazii.ro, fiind inca "la inceput de drum", si are doar o licitatie activa, cu incepere de la peste 4.200 de lei.

Faptul ca platforma Okazii.ro permite sistemul de licitatii reprezinta unul dintre diferentiatorii de baza fata de concurentul OLX.ro, unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata de anunturi din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri