Magazinul online va functiona complementar cu serviciul exclusiv de asistenta telefonica dedicat clientilor – linia telefonica gratuita 0 800 008 300 fiind la dispozitia acestora pentru a le oferi consiliere cu privire la alegerea cafelei, a espressoarelor si a accesoriilor – intr-o strategie pe care compania o considera utila pentru intelegerea detaliata a preferintelor consumatorului.

Capsulele au pretul de pornire de la 1,75 lei/bucata, putand comanda un minim de 10 bucati/comanda. Timpul de livrare este destul de ridicat - doua zile, in conditiile in care, la nivel de piata, se realizeaza deja livrare in aceeasi zi. Livrarea este gratuita daca comanda depaseste 200 de capsule, echivalentul a minim 350 de lei.

Pasul urmator lansarii magazinului online este deschiderea primului Nespresso Boutique din Bucuresti, care isi va deschide portile pe Calea Dorobantilor nr. 210, spre finalul verii.

Citeste si:

“Lansarea platformei Nespresso in segmentul de comert online este un pas mult asteptat. Mediul online ne conecteaza cu consumatorul exigent, pasionat, cunoscator. De aceea, suntem mereu gata sa il ascultam si sa venim in intampinarea dorintelor sale”, spune Sonia Nastase, country manager Nespresso Romania.

Compania a generat in Romania in 2014 afaceri de 146 mil. de euro si un profit net de 1,2 mil. de euro, conform datelor de la Ministerul de Finante.