Platforma Okazii.ro a eliminat taxele pentru publicarea anunturilor in doua dintre cele mai importante categorii (Auto si Imobiliare) si a introdus o noua varianta de listare a produselor. Compania incearca astfel sa concureze mai eficient cu OLX.ro, companie care a achizitionat in iarna Tocmai.ro.

Utilizatorii care doresc sa adauge anunturi pe Okazii.ro in categoriile Auto si Imobiliare o pot face acum gratuit. Publicarea anunturilor se face urmand pasii din sectiunea de punere in vanzare a unui produs. In cazul ofertelor auto si imobiliare, vanzatorii pot sa-si afiseze datele de contact direct in pagina anuntului. Utilizatorii care folosesc dispozitive mobile au posibilitatea de a adauga anunturi si prin intermediul versiunii m.okazii.ro.

Listarea anunturilor se poate face numai dintr-un cont de utilizator Okazii.ro, iar acest lucru le poate oferi vanzatorilor cu experienta un plus de credibilitate datorita unui istoric bun al tranzactiilor realizate pe site. Anunturile gratuite nu vor contribui insa la istoricul vanzatorului pe site, sistemul nepermitand acordarea de calificative.

Anunturile din categoriile Auto si Imobiliare vor fi sustinute si prin includerea in campaniile desfasurate pe Okazii.ro sau prin intermediul altor canale de promovare. De asemenea, utilizatorii care doresc un plus de vizibilitate pentru anunturile lor pot opta si pentru metode de promovare diversificate, disponibile pe Okazii.ro la cele mai avantajoase tarife.

O alta noutate este legata de introducerea unei variante optimizata pentru listele de produse. Aceasta include cateva noi elemente importante atat pentru cumparatori, cat si pentru vanzatori.

In noua versiune, listele de produse includ fotografii la dimensiuni mai mari, galerii de imagini si scurte descrieri care sunt indexate de motorul de cautare al site-ului. Astfel, cumparatorii beneficiaza de o experienta de navigare imbunatatita, putand urmari simplu, inca din listele de oferte, toate imaginile de care sunt interesati precum si aspectele cele mai importante ale anuntului. Pentru vanzatori optimizarea listelor de produse deschide noi posibilitati de a obtine performantele dorite pe site.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri