Manea, 31 de ani, va coordona activitatile de achizitii si vanzari, platforma marketplace, logistica, showroom-uri, dar si activitatile de plati si credite online, precum si relatiile cu clientii, a anuntat marti Iulian Stanciu, CEO-ul grupului eMAG Romania, conform Mediafax.

Tudor Manea este alaturi de eMAG de zece ani, fiind cel care a pus bazele departamentului de tehnologie. Anterior pozitiei de director general, Tudor a coordonat o echipa de aproximativ 350 de specialisti in tehnologie si procese la nivel local si regional, in tarile in care eMAG este prezent (Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia). Tudor Manea a dezvoltat mai multe arii de activitate din eMAG, contribuind semnificativ la evolutia business-ului si a echipei, conform companiei.

Noul director detine si functia de vicepresedinte al companiei, fiind subordonat lui Stanciu, care se ocupa de dezvoltarea internationala, tehnologie, investitii, dezvoltare angajati, marketing si financiar. "Am intrat in companie in 2005, eram angajatul cu numarul 23. Eram la facultatea de Telecomunicatii, trebuia sa plec in Germania cu o bursa, dar am ales sa raman in Romania. Businessul eMAG era sub 5 milioane de euro atunci. Am inceput in zona de tehnologie, dar faceam de toate, compania fiind mica. Fiecare angajat mai lua cateva livrari in drum spre casa", a spus Manea.

Noul director general a trecut prin toate departamentele in cadrul companiei. eMAG este cel mai mare magazin online din Romania, fiind prezent pe toate categoriile de produse: electronice, IT, electrocasnice, produse pentru copii, fashion, casa si gradina, carti, sport, auto si supermarket.

Citeste si:

Magazinul online este detinut de grupul Naspers 74,2% si Iulian Stanciu - 25,8%.

Tudor Manea – Parcurs de cariera in eMAG: