In ultimele zile au fost identificate mai multe anunturi pe diverse site-uri de anunturi si mica publicitate prin care erau oferite la vanzare in numele retailerului online Cel.ro produse la jumatate de pret. Victimele sunt conditionate de plata in avans pentru a beneficia de reducerea de pret.

“Mentionam ca SC Corsar Online SRL comercializeaza produse doar prin intermediul www.Cel.ro. Utilizarea brandului Cel.ro pe oricare alte platforme de comert electronic din Romania este cel mai probabil o incercare de inducere in eroare a clientilor nostri”, a transmis compania.

Infractorii folosesc mesaje e-mail trimise aparent din partea Cel.ro. Mesajele sunt realizate astfel incat sa poata fi considerate informari oficiale si legitime ale magazinului nostru pentru a induce in eroare potentialele victime.

“Cel.ro a intreprins toate demersurile necesare pentru a stopa astfel de practici printre altele fiind sesizat si Serviciul de combatere a criminalitii informatice . Pentru asigurarea unui climat cat mai sigur in activitatile de comert din Romania, Cel.ro va sprijini demersul autoritatilor in combaterea atat a actiunilor de phishing, cat si a altor tentative de fraudare”, au completat oficialii companiei.

Cel.ro este unul dintre cei mai mari jucatori din eCommerce, cu afaceri de circa 33 mil. euro in 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri