Compania Dante International, care detine cel mai mare magazin online din tara, eMag.ro, aproape si-a dublat numarul de angajati in 2014 fata de 2013, de la 576 la 1015 angajati, conform datelor de la Ministerul de Finante.

Compania a generat in 2014 afaceri de 285 milioane de euro, in crestere cu circa 65% fata de anul precedent. Investitiile masive ale companiei in extinderea internationala (Polonia – n.r.) dar si punerea la punct a sistemelor IT si a marketplace-ului local au dus la adancirea pierderilor.

Astfel, compania a inregistrat, conform Ministerului de Finante, pierderi de 13,2 milioane de euro in 2014, fata de pierderile de 1,5 mil. euro in 2013.

Intr-un interviu exclusiv cu wall-street.ro, Iulian Stanciu sublinia ca „marketplace-ul are o pondere din totalul vanzarilor de 20%; ca numar de comenzi, peste 25%, si tot adaugam companii. Este o schimbare de pozitionare a eMag – de la un operator intr-o nisa, la un centru comercial – nu doar in Romania ci regional”.

Citeste aici intreg interviul cu seful eMag, in care detaliaza planurile si perspectivele eMag.

Principalii concurenti ai eMag sunt Altex, Domo, precum si Cel.ro sau PCGarage.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri