"Vedem in acest nou oras o oportunitate foarte mare de dezvoltare, mai ales din perspectiva ofertei generoase de restaurante locale, care au nevoie de un spatiu modern si foarte bine promovat in ceea ce priveste atingerea segmentului de clienti de pe zona livrarilor de mancare. De asemenea, faptul ca oradenii sunt niste oameni foarte deschisi spre tehnologie si varietate va avea un cuvant important de spus in evolutia pe care o vom inregistra aici", a declarat Dan Klausmeier, CEO Cloud Treats Romania.

Potrivit reprezentantului companiei, in prezent, aplicatia hipMenu colaboreaza cu aproximativ 15 restaurante din noul oras, printre care se numara si Subway, Crinul Alb, American Grill, Da Luca, Queens sau Pizza LaDani. In plus, platforma se afla in diferite stadii de listare si cu alte restaurante din Oradea, propunandu-si ca pana la finalul anului sa devina si prima optiune a oradenilor atunci cand vine vorba de comenzile de mancare online.

“Pana la finalul acestui an ne dorim sa avem listate pe platforma noastra toate restaurantele importante din Oradea, astfel incat clientii de aici sa aiba posibilitatea de a alege dintr-o gama si mai varianta de preparate si bucatarii. De asemenea, ne dorim ca din ce in ce mai multe restaurante sa poata beneficia de avantajele competitive pe care le ofera platforma noastra”, a mai spus Dan Klausmeier.

Conform acestuia, principalele beneficii care decurg odata cu listarea unui restaurant in cadrul unei aplicatii specializate de livrari se reflecta atat in fidelizarea sau atragerea de noi clienti, cat si in scaderea semnificativa a costurilor de marketing, operationale sau de procesare a comenzilor.

Citeste si:

In plus, restaurantele promovate in cadrul platformei au posibilitatea de a-si prezenta meniurile prin intermediul unui design aerisit, modern si al unor fotografii de foarte buna calitate.

In prezent, hipMenu colaboreaza cu peste 65 de restaurante din Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea, iar in acest an isi propune atat dezvoltarea portofoliului de restaurante din aceste trei orase, cat si expansiunea pe alte piete de interes din Romania.

Principalul concurent al hipMenu este platforma FoodPanda.