Paula Negrea, fostul director de moda eMAG, responsabil de integrarea si lansarea verticalei Fashion in mallul online, a investit 20.000 de euro in proiectul lumealapicioare.ro, un business de pantofi personalizati pentru femei.

Descopera mai multe idei de afaceri profitabile pe Raftul cu Afaceri

Personalizarea produselor comercializate pe acest magazin online este realizata pornind de la masurile fiecarei vizitatoare.

"Cred foarte mult in customizare in masa si in viitorul magazinului ca tool de personalizare a modelelor create cu inputul comunitatii noastre. Tool caruia imi doresc sa ii atasez mereu productie romaneasca, chiar daca voi iesi din tara cu proiectul. In mod natural, langa pantofi vor aparea si genti, in curand”, marturiseste Paula Negrea.

Pe www.lumealapicioare.ro, pantofii sunt lucrati manual, in Romania, exclusiv din piele naturala, in atelierele unor maestri artizani locali.

Citeste si:
eMAG mareste de sase ori comanda minima pentru livrari gratuite
eMAG mareste de sase ori...

“Muncesc de la inceput in digital si, in special, pe proiecte romanesti curajoase, constructii de la zero. Ma motiveaza sinergia profesionistilor din generatii foarte diferite. De exemplu, este fascinant sa vezi cum discuta un modelier cu un stilist si un marketer online si ce iese din asemenea munca de echipa...(...)”, spune Paula Negrea.

La proiectul Password | Lumea la Picioare lucreaza, alaturi de Paula Negrea, echipele Cristina Feather / Product Design & Styling, PQB / Branding & Web Design, Horia Stan / Photography.

Paula Negrea lucreaza de 8 ani in online, iar inainte de eMAG a lucrat in cadrul TinaR.

Citeste si:
Cautari amuzante pe eMAG: ,,Adresa Becali" sau ,,tutun la galeata"
Cautari amuzante de pe eMAG...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Iata care este comanda minima in online pentru livrari gratuite