Business-ul online al Carrefour Romania a redus taxa de livrare a produselor la domiciliu, concomitent cu modificarea taxei de greutate, aliniindu-se concurentului direct, eMag, care livreaza prin intermediul parteneriatului cu Mega Image.

Astfel, pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.Carrefour-Online.ro, taxa de livrare aplicata comenzilor - in functie de valoarea acestora - se reduce dupa cum urmeaza:

  • A) pentru comenzi intre 0,01 lei si 149,99 lei reducem taxa de livrare de la 30 lei la 20 lei;
  • B) pentru comenzi intre 150 lei si 299,99 lei reducem taxa de livrare de la 15 lei la 10 lei;
  • C) pentru comenzile ce depasesc 300 de lei livrarea este gratuita.

Costul transportului in cazul eMag este de 20 de lei.

In acelasi timp, s-a inlocuit taxa de lichide suplimentare (aplicata la peste 50 kg) cu taxa de greutate (aplicata la peste 60.99 kg) astfel ca pentru comenzile de pana la 60.99 kilograme, nu se va percepe nici o taxa de greutate. In schimb, pentru comezile ce depasesc acest prag, fiecare kilogram suplimentar va fi taxat cu 1 leu.

In stabilirea costului total al comenzilor efectuate pe Carrefour-Online.ro, clientii pot identifica cele 3 elemente principale:

1) Valoarea produselor achizitionate (“Subtotal Comanda”) – clientii beneficiaza de aceleasi preturi ca in hipermarket-urile Carrefour;
2) Valoarea Taxei de Livrare (“Cost de Transport”) – variabila, in functie de valoarea totala a produselor achizitionate;
3) Valoarea Taxei de Greutate(“Greutate comanda”) –variabila in functie de greutatea comenzii si valabila doar pentru comenzile ce depasesc 60.99 kg

Toate aceste informatii sunt disponibile in orice moment in cosul de cumparaturi (“Cosul Meu”), iar pentru mai multe detalii si exemple, clientii sunt invitati sa consulte regulamentul de pe site, conform companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri