Okazii.ro si SameDay Courier, impreuna cu MasterCard, vor lansa un serviciu de curierat cu livrare express, care le va permite clientilor sa plateasca cu cardul la livrare produsele primite in aceeasi zi.

Okazii.ro va integra serviciile MasterPass si MoneySend, oferindu-le astfel o experienta de cumparare mai simpla si mai placuta. Clientii Okazii.ro care platesc cu un portofel digital MasterPass nu mai sunt nevoiti sa introduca informatiile cardului la fiecare plata, acestea fiind transmise securizat de portofel prin intermediul serviciului MasterPass.

Okazii.ro si SameDay Courier, cu ajutorul MasterCard, au decis lansarea unui serviciu de curierat cu livrare in ziua plasarii comenzii si plata cu cardul la livrare, prin POS-uri mobile, integrate cu propriul sistem de tracking. Totodata, Okazii.ro isi va dezvolta platforma de servicii pentru vanzatori persoane fizice oferindu-le acestora posibilitatea de a-si primii banii din vanzari direct pe cardurile lor MasterCard si Maestro emise in Romania, prin intermediul serviciului MasterCard MoneySend. Transferul banilor este gratuit, se poate realiza in orice zi a saptamanii, iar banii transferati vor fi incasati in maximum 30 minute de la confirmarea transferului de catre Okazii.ro.

Gabriel Ghita, head of new business CEE, MasterCard Europe, spune: “Comertul online in Romania trece printr-un proces de transformare, cunoscand dezvoltari semnificative in ceea ce priveste prezentarea, livrarea si plata produselor si serviciilor comandate sau achizitionate online. Ne bucuram ca, alaturi de Okazii.ro, unul dintre liderii comertului electronic din Romania, ajutam la consolidarea acestei tendinte cu o gama extinsa de servicii de plata disponibile pentru cumparatorii si vanzatorii Okazii.ro”.

Principalii concurenti ai Okazii si Mastercard sunt OLX.ro si respectiv Visa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri