F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, a derulat, intre 23 si 25 octombrie, campania Black Friday Pro cu cele mai bune echipamente dedicate mediului profesionist. Campania a inceput pe 23 octombrie, la ora 00:00 si s-a desfasurat pana pe 25 octombrie, la ora 23:59, atat online, pe f64.ro, cat si offline, in magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.

De-a lungul celor trei zile de reduceri foto-video, F64 a inregistrat vanzari de peste 9,5 milioane de lei, cu 4.029 de comenzi. Achizitia prin intermediului site-ului F64 a reprezentat 61% din ponderea vanzarilor, iar cele mai populare categorii de produse au ramas, si la a treia editie Black Friday Pro, camerele foto DSLR si obiectivele foto dedicate acestui segment. Debutul campaniei a adus online cei mai multi vizitatori, iar pe parcursul celor trei zile site-ul a fost accesat de 65.000 de utilizatori unici. F64 a inregistrat vanzari in valoare de peste 9,5 milioane de lei, la editia precedenta, totalul fiind de aproximativ 7 milioane de lei.

Alte magazine care vor organiza Black Friday, in 20 noiembrie, sunt eMag, Elefant.ro, EvoMag.ro, Cel.ro sau Libris.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri