Retailerul online de moda Zoot va investi 2-3 milioane de euro anual in urmatorii ani, a declarat Robert Berza, CEO al companiei, in cadrul Retail Arena, eveniment organizat de wall-street.ro.

“Noi o sa incercam sa mergem putin impotriva curientului online si sunt foarte bucuros fiindca pentru Zoot vom lansa o revista are va iesi in 20.000 de copii de la primul numar. In jur de 70% dintre brandurile pe care le vindem noi nu exista in Romania. Multi oameni au fost in strainatate si le stiu, dar trebuie sa educam o masa mare de oameni in privinta acestor branduri si o vom face prin reviste. O vom folosi revista ca un canal de marketing”, a mai spus Berza.

In prezent, Zoot are 250 de branduri si circa 250.000 de produse.

Zoot.ro este o companie originara din Cehia care a fost lansata de curand pe piata locala. Modelul de business presupune ca utilizatorii sa comande online, direct din Cehia, produsele fiind aduse la cele doua magazine ale companiei, unde pot fi probate. Ulterior clientul cumpara doar ceea ce ii place.
Managementul mizeaza pe vanzari de 5-10 milioane de euro in primul an de activitate.

Sursa foto: Mircea Dragos Photography

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri