Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri de moda de pe piata locala, ofera de Black Friday (vineri, 20 noiembrie) discounturi la peste 600.000 de produse pentru mai bine de 1.000 de branduri. Reducerile pot ajunge pana la 90%.

Utilizatorii aplicatiilor mobile Fashion Days primesc acces exclusiv la aceasta campanie cu patru ore mai devreme – acestia vor avea posibilitatea sa inceapa cumparaturile joi, la ora 20:00, inainte de startul oficial de la miezul noptii. Black Friday va continua pentru trei zile, pana pe 22 noiembrie, inclusiv.

Printre brandurile pentru care compania ofera reduceri se numara Calvin Klein, United Colors of Benetton, Just Cavalli, Esprit, Pepe Jeans, Guess, Nike, Triumph, Puma, Converse, Ray Ban, Love Moschino, Only, Vero Moda, Desigual, Jack & Jones, Mango, Timberland si Napapijri.

„Este cel de-al treilea an in care organizam reduceri speciale cu ocazia Black Friday, datorita succesului de care s-au bucurat campaniile din ultimii doi ani. Valoarea totala a discounturilor oferite anul acesta se ridica la 18.000.000 euro. Noul model de business al Fashion Days, prin care am facut trecerea de la un site de campanii de flash sales, limitate in timp si stocuri, la un shop de retail ce ofera colectii in-season, ne permite sa oferim clientilor nostri acces la o selectie extrem de variata de produse, cu livrare rapida”, spune Gabor Cseh, CEO Fashion Days”, a adaugat Gabor Cseh.

Anul trecut Fashion Days a vandut 200.000 de produse de Black Friday, iar reducerile pentru aceste articole au totalizat 8.400.000 euro. Femeile au fost cei mai activi cumparatori, totalizand 75% dintre clienti.

Compania a lansat versiunea 3.0 a aplicatiilor pentru dispozitive mobile. Odata cu aceasta, magazinul online Fashion Days este complet disponibil fara inregistrare, oferind acces la toata gama de produse si posibilitatea de a comanda articole fara a avea cont. In prezent, peste 45% din vanzarile Fashion Days sunt inregistrate prin dispozitive mobile, iar compania estimeaza o crestere continua a vanzarilor prin acest canal.

Fondata in 2009 de catre antreprenori elvetieni, compania Fashion Days s-a extins rapid si opereaza in prezent in Romania, Bulgaria si Ungaria. Din 2011, Fashion Days este parte a grupului Naspers, fapt care genereaza mai multe idei inovatoare pentru dezvoltare si beneficii clientilor. Cu peste 4 milioane de clienti, Fashion Days este unul dintre jucatorii cheie ai industriei de moda din regiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri