ZorileStore va derula intre 20 si 22 noiembrie campania “Eclipsa totala de preturi”. De acest Black Friday, magazinul va oferi reduceri de pana la 70%. Pentru ca se apropie iarna, o atentie deosebita va fi acordata produselor de sezon, de la ghete si haine pana la accesorii. Chiar si cele mai noi colectii vor intra in categoria produselor cu reduceri.

Si pentru ca este “Eclipsa totala de preturi”, de reduceri vor beneficia si alte produse, cum ar fi pantofi sport, pantofi casual, tenisi, bascheti etc., de la cele mai populare branduri pe care ZorileStore le listeaza in portofoliul sau cum ar fi Northland Professional, Skechers, Puma, Pepe Jeans, Vans, Le Coq Sportif si New Era.

Printre avantajele de a cumpara de la ZorileStore se numara vizualizarea produselor prezente pe site la 360 de grade, livrarea in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii, posibilitatea verificarii continutului coletului si faptul ca toate produsele prezentate pe site sunt pe stoc.

Domeniul comertului online de fashion se confrunta cu numeroase magazine care comercializeaza marfuri contrafacute si, tocmai de aceea, ZorileStore ofera clientilor sai certitudinea ca produsele achizitionate din cadrul magazinului sunt originale, acestea beneficiind si de garantie.

Pentru cumparaturi cat mai eficiente si pentru a afla rapid cele mai noi si mai bune reduceri de Black Friday, ZorileStore.ro recomanda clientilor sa isi creeze din timp un cont, sa se aboneze la newsletter si sa isi alcatuiasca o lista cu produsele pe care le-ar dori inainte sa debuteze campania “Eclipsa totala de preturi”. Ghetele pentru barbati pot fi gasite pe site aici, cele pentru femei sunt aici, iar cizmele pentru doamne si domnisoare pot fi vazute si achizitionate de aici. Pentru haine, domnii pot vizita categoria imbracaminte de aici, iar doamnele de aici.

Despre ZorileStore

ZorileStore este un magazin lansat in aprilie 2011. In oferta acestuia sunt disponibile produse de incaltaminte, imbracaminte si accesorii sport originale de la branduri precum Northland Professional, Skechers, Puma, Pepe Jeans, Vans, Le Coq Sportif, New Era, Lacoste si nu numai, pentru barbati, femei, copii si bebelusi. Magazinul poate fi vizitat online pe site-ul dedicat si pe Facebook pe pagina ZorileStore.

Principalii concurenti ai companiei, si participanti la Black Friday 2015, sunt FashionDays.ro, Originals.ro si MyCloset.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri