Mai multe organizatii olandeze au lansat EcommerceWiki, o platforma unde experti din intreaga lume pot colecta si impartasi informatii variate pe subiecte ce tin de comertul online, precum merchandising, performance advertising, selectarea unei platforme si managementul social media.

EcommerceWiki este o initiativa non-profit, similar cu Wikipedia, acoperind 40 de subiecte, de la eCommerce-ul transfrontalier pana la eMail marketing si SEO. Fiecare subiect este divizat pe trei niveluri – incepator, mediu, expert.

Practic, platforma isi propune sa ofere detalii despre „cum sa” faci diferite lucruri pentru magazinul tau online, intr-un mod mai organizat. Cu toate acestea, EcommerceWiki nu explica cat de des va fi updatat site-ul si ce se va intampla cu informatiile care devin vechi si irelevante. Va fi interesant insa de vazut cat de mult se vor implica expertii din companii private. In prezent, unele pagini nu au nicio informatie inscrisa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri