Altex, cel mai mare retailer electro-IT din Romania, a inaugurat cel de-al zecelea magazin al sau amplasat intr-un fost showroom Domo, noul spatiu comercial fiind situat in Vulcan Value Centre din Capitala.

„Magazinele pe care le avem in Capitala reprezinta unele dintre cele mai importante puncte de vanzare din reteaua noastra, care s-a extins considerabil incepand de anul trecut, ca urmare a preluarii si a altor spatii detinute anterior de Domo sau investitiilor facute in showroom-uri noi”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.

Retailerul va oferi serviciile sale post-vanzare fostilor clienti Domo si in acest magazin, pentru produsele aflate in gama Altex.

Altex a anuntat la inceputul acestui an ca va asigura servicii post-vanzare clientilor Domo, dupa inchiderea magazinelor acestuia. ana in prezent, Altex a deschis magazine in locul Domo in Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Miercurea Ciuc, Pitesti, Ramnicu Sarat, Reghin si Targoviste.

"In Bucuresti, fostii clienti Domo vor putea apela la serviciile post-vanzare in magazinul din AFI Palace Cotroceni. Conform noii politici a retailer-ului, fostii clienti Domo pot beneficia, pentru produsele aflate in gama Altex, de garantie si service. Pentru a putea fi aplicate aceste facilitati, clientii trebuie sa prezinte facturile produselor achizitionate si sa fie urmate procedurile aferente solutiilor post-vanzare, disponibile pe website-ul oficial al retailer-ului", arata Altex, companie detinuta de Dan Ostahie.

Domo a anuntat in noiembrie 2015 ca va inchide toate magazinele fizice, pentru a ramane cu operatiuni doar online.

Altex Romania este cel mai mare retailer electro-IT din Romania, avand o retea de 85 de magazine in cele mai importante orase din tara.

Altex este cel mai mare retailer electro-IT din Romania, pe o piata pe care concureaza in prezent cu Flanco, dar si cu eMAG si magazinele online Evomag.ro, Cel.ro sau Elefant.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri