Compania britanica Fancy Me a primit multiple plangeri dupa ce un costum comercializat de retailer a devenit viral. Magazinul online vinde costume „pentru refugiati” pe timp de razboi, lucru care i-a facut pe multi dintre clienti sa critice business-ul britanic.

Costumele sunt un subiect (cel putin) sensibil, avand in vedere valul de refugiati care a intrat in Europa in ultimele luni.

Conform The Telegraph, clientii Amazon din Italia au descoperit costumul in timp ce cautau costume pentru Carnavalul Venetian. Costumele imita pe cele ale refugiatilor din Al Doilea Razboi Mondial, variante fiind si pentru femei si pentru barbati dar si pentru copii.

Amazon Italia si Amazon Germania au decis sa retraga produsele criticate de pe Website, acestea ramanand insa disponibile in Amazon UK. Pretul este de circa 20 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri