Toti avem probleme carora vrem sa le dam de cap cat mai rapid, eficient si, evident, ieftin. Acest lucru se aplica si in business, in eCommerce. Seminarul “problem solving” din cadrul ecomTEAM, eveniment de comert electronic si marketing digital, te pune fata in fata cu trei experti din industrie care sunt pregatiti sa raspunda intrebarilor tale si sa iti ofere solutii.

In cadrul workshop-ului vei putea discuta cu trei specialisti: Cristina Berdea, managerul de vanzari online al producatorului de cosmetice Farmec; Alexandru Jijian, consultant si director de strategie multichannel, de la Evozon, companie care are contracte majore cu retaileri din Romania si din afara tarii; Valentin Radu, antreprenor si CEO al Marketizator, platforma specializata in cresterea ratei de conversie.

Pe langa scurte prezentari ale specialistilor, invitam participantii sa trimita intrebari pe adresa ecomteam@internetcorp.ro, pe care le vom transmite expertilor. Acestea vor primi raspuns in cadrul workshop-ului din data de 7 aprilie.

Mai mult, prin tragere la sorti, un participant va primi un buget de consumat la unii din furnizorii de servicii prezenti la evenment, in functie de nevoie sale, fie ca este vorba de servicii de afiliere, marketing sau curierat.

Profita de oportunitate si asigura-ti prezenta la workshop-ul de problem solving. ecomTEAM va avea loc pe 6-7 aprilie la Hotelul Kronwell din Brasov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri