Daniel Nicolescu a fondat Symphopay si vrea sa schimbe platile in Romania cu POS-ul sau inteligent. Urmeaza lansarea pe piata in iunie si integrarea in retail si curierat.

Daniel Nicolescu a fost invitatul lui Vlad Andriescu in saptamana curieratului si comertului electronic de la Wall-Street 360.

„Functionalitatea terminalelor de plata din momentul de fata e doar pentru tranzactie. Noi am spus ca se poate schimba modul in care un comerciant lucreaza cu un terminal de plata. Avem o platforma, Symphopay, care are capabilitatea de a conecta toate terminalele de plata ale unui comerciant, la toate banile, la o singura platforma. Comerciantul are acces in timp real la ce tranzactii se intampla, la profilul clientilor (dar nu avem acces la date confidentiale), daca acel client a mai fost in magazin“, a explicat Daniel Nicolescu.

„Symphopay poate sa printeze un voucher direct din POS, putem oferi o reducere sau putem printa un mesaj personalizat. Produsul este gata, intr-o prima varianta de productie. Suntem in curs de integrare si certificare cu primele banci si primii clienti. Ne asteptam sa pornim in iulie, cand vom vedea primele tranzactii“, a mai spus fondatorul Symphopay.

„Business-ul nostru se bazeaza pe o taxa mica pe tranzactie. Monetizam succesul. Cand putem sa generam ceva, acolo e punctul cand noi avem valoare. E o taxa pe tranzactie“, a incheiat Nicolescu.

Mai multe despre cum poate schimba un POS inteligent afacerile si ce influenta crede Daniel Nicolescu ca va avea pe piata aceasta inovatie, puteti urmari in video-ul de la Wall-Street 360.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri