Reteaua de magazine fizice QuickMobile, unul dintre principalii retaileri electroIT din Romania, se extinde in Suceava si Constanta. Compania a investit 100.000 de euro pentru deschiderea a doua noi unitati proprii de tech retail. Magazinul QuickMobile din Suceava se afla in centrul comercial Iulius Mall, iar noua locatie din Constanta va fi inaugurata in City Park.

Noul magazin QuickMobile din Suceava fost deschis pe 18 iunie, iar inaugurarea celui din Constanta este programata pe 2 iulie. Ambele unitati de tech retail au, fiecare, suprafate de circa 40 metri patrati si vor oferi locuitorilor celor doua orase, dar si celor din imprejurimi, ultimele noutati in materie de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii.

”Constanta si Suceava au un potential de dezvoltare ridicat si sunt puncte strategice pe harta extinderii QuickMobile la nivel local. Prin inaugurarea celor doua magazine fizice venim in intampinarea tuturor celor care vor sa aiba cele mai noi produse tech, la scurt timp de la lansarea lor. Din experienta noastra de pana acum, cu siguranta, cele mai vandute produse in noile unitati de tech retail vor fi telefoanele mobile si accesoriile destinate acestora, urmate de tablete si alte gadgeturi, precum smartwatch-urile sau bratarile fitness”, declara Tudor Tiboc, general manager QuickMobile.

Cat cumpara sucevenii

Conform estimarilor companiei, achizitia medie se va situa la circa 800 de lei in Suceava, in timp ce in Constanta bonul mediu de cumparaturi va ajunge la aproximativ 1000 de lei, diferenta fiind generata de nivelul de trai mai ridicat din sud-est, sustinut atat activitatile portuare, principalul motor financiar al zonei, cat si de turism.

In schimb, potrivit General Manager-ului QuickMobile, magazinul din Suceava are un atu important, datorita pozitionarii sale, aproape de granita cu Ucraina si Republica Moldova. Astfel, vecinii de peste Prut si cei din Nord pot cumpara produse tech prin serviciul Tax Free, care asigura restituirea TVA-ului tuturor persoanelor fizice din afara UE, la achizitia de produse in valoare de cel putin 800 de lei, in magazinele fizice.

Pe langa noile unitati de tech retail deschise in Constanta si Suceava, QuickMobile mai are, in prezent, magazine fizice in Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Sighetu Marmatiei. De asemenea, prin shop-ul online, QuickMobile livreaza in intreaga tara si, prin QuickMobileShop.com, opereaza comenzi in toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.

Dincolo de deschiderea noilor magazine, pentru anul acesta compania a anuntat un plan amplu de extindere a retelei QuickMobile la nivel national, care vizeaza inclusiv inaugurarea altor sase unitati noi, in sistem de franciza, in mai multe orase mari din tara, precum Sibiu, Brasov, Oradea, Pitesti, Ploiesti si Tg. Mures.

Principalii concurenti ai QuickMobile sunt Altex, Flanco, precum si eMag.ro, Cel.ro sau PCGarage.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri