Retailerul german tip discount Lidl a lansat in Olanda magazinul online, clientii putand comanda o multitudine de produse non-perisabile precum fashion, instrumente diferite, accesorii de casa, gadget-uri, prin Lidl-shop.nl. In Romania, compania a inregistrat in urma cu cativa ani domeniul Lidl-shop.ro, cel mai probabil urmand o expansiune si aici, similara cu Lidl-shop.nl.

In Olanda, germanii de la Lidl vor sa extinda sortimentele online in etape, fiind posibila si livrarea seara. Shipping-ul costa 3 euro, indiferent de cantitatea comandata.

Nu este o surpriza faptul ca Lidl si-a deschis magazin online in Olanda, de mai multi ani existand zvonuri in acest sens. Anul trecut, in noiembrie, un purtator de cuvant al retailerului a spus ca magazinul este in lucru, fara a oferi insa detalii.

Lidl si-a mai deschis un magazin online si in Belgia, in martie, fiind prezent pe online in Germania inca din 2009. Strategia companiei pare a fi aceea de a se extinde, din ce in ce mai rapid, in statele in care are o prezenta puternica. Compania are in Romania circa 200 de magazine, fiind o piata importanta pentru companie. Lidl a intrat in tara prin achizitionarea retelei Plus.

Odata intrat in Romania, Lidl va trebui sa concureze cu magazine online deja bine stabilite in piata - Carrefour-online.ro, eMag.ro in parteneriat cu Mega Image si Cora.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri