Showroom-ul de piatra naturala Piatraonline a anuntat relansarea platformei online, tintind totodata o crestere a cifrei de afaceri de 40% anul acesta, pana la circa 6,4 milioane de euro, conform reprezentantilor companiei, pentru wall-street.ro.

„Investia cea mai mare in relansare a fost in timp, pentru ca s-a lucrat timp de 6 luni de zile la aceasta platforma, cu o echipa de peste 20 de persoane. Este o platforma care va avea in urmatoarele luni lansari de aplicatii si de module noi ce vor fi cu siguranta o noutate pe piata de online din Romania din domeniul amenajarilor”, subliniaza Mariana Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct - detinator al brandului Piatraonline.

Compania vinde peste 1.900 de produse (repere) online, adresandu-se atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Principalele modificari realizate la nivelul platformei sunt in motorul de cautare, infocenter, platforma mobile friendly si actualizarea produselor aflate pe stoc in timp real.

In prezent, Piatraonline are 34 de angajati si peste 50 de parteneri cu care lucreaza constant la diverse proiecte pe zona de marketing si dezvoltare a companiei.

„Cautam colegi pentru Departamentul de Creatie pe care l-am dezvoltat in 2015 si pentru Departamentul de Call Center - departament unic in domeniul nostru. Avem in acest moment 4 persoane in departamentul de Call Center si pana la sfarsitul anului vrem sa ajungem la 6 persoane”, puncteaza Mariana Bradescu.

Piatraonline este unul dintre primele magazine online din Romania, dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul Piatraonline, este prezenta de 9 ani pe piata locala.

Sursa foto: Shutterstock: Agata Dorobek

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri